طرز تهیه آش آلبالو

 

 

مواد لازم برای آش آلبالو :

 

  1.  لوبیا چیتی           70 گرم
  2.  عدس                 200 گرم
  3.  لپه                     50 گرم
  4.  برنج                   75 گرم
  5. سبزی‌ ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج)     500 گرم
  6. نمک و فلفل        به میزان لازم
  7. پیازداغ               4 قاشق سوپخوری
  8. سیرداغ              1 قاشق سوپخوری
  9. گوشت چرخ کرده     200 گرم
  10. پیاز رنده کرده       1 عدد
  11. نمک، فلفل و زرد‌چوبه     به میزان لازم
  12. آرد برنج     2 قاشق سوپخوری
  13. آلبالوی هسته گرفته     300 گرم
  14. نعناداغ      3 قاشق سوپخوری

 


 

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسه‌ی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.

نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.

منبع : shooroshirin.ir