طرز تهیه آش آلبالو
مواد لازم برای آش آلبالو :
- لوبیا چیتی 70 گرم
- عدس 200 گرم
- لپه 50 گرم
- برنج 75 گرم
- سبزی ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) 500 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پیازداغ 4 قاشق سوپخوری
- سیرداغ 1 قاشق سوپخوری
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز رنده کرده 1 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
- آلبالوی هسته گرفته 300 گرم
- نعناداغ 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه آش آلبالو :
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسهی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.
نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.
منبع : shooroshirin.ir