
طرز تهیه آش رشته آذری
مواد لازم برای آش رشته آذری :
| سبزی آش پاک شده | یک کیلوگرم |
| رشته آش | 400 گرم |
| نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته | روی هم یک و نیم پیمانه |
| هویج رنده شده | یک پیمانه |
| کلم برگ خرد شده | دو پیمانه |
| پیاز داغ | نصف پیمانه |
| نعنا و سیر داغ | به میزان لازم |
| نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
| روغن | دو قاشق غذاخوری |
| جو پخته شده | یک پیمانه |
طرز تهیه آش رشته آذری :
تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش میپزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه می کنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز میگذاریم.
منبع :
بیوته
jahaniha.ir