آشپزی حرفه ای

 


آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شان را حفظ می کنند و فقط آن ها را به هنرجوهایشان ارائه می دهند. اما ما اسرار این آشپزهای حرفه ای را برای شما گذاشته ایم تا بتوانید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی را درست کنید.




بهترین استیک

 

 

 

بهترین استیک


گوشت را همان لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بگذارید یک تا دو ساعت بیرون بماند تا به دمای محیط برسد. اگه می خواهید رنگ استیک طلایی شود قبل از سرخ کردن رطوبت آن را کاملا بگیرید.
گوشت را همان لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید


گوشت مرغ

برای این که گوشت مرغ خشک نشود آن را داخل آب نمک بگذارید. ۳ پیمانه آب را با ¼ پیمانه نمک و ¼ پیمانه شکر مخلوط کنید روی گوشت بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید. زمان آن بستگی به مقدار گوشتتان دارد. یک ساعت برای یک کیلو گوشت کافی است. این مدت زمان نباید بیشتر از ۸ ساعت طول بکشد.
برای این که گوشت مرغ خشک نشود آن را داخل آب نمک بگذارید

 


 گوشت مرغ

 


درست کردن خمیر

اگر می خواهید یک خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها را یک شب قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
اگر می خواهید یک خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها را به دمای محیط برسانید

 


 درست کردن خمیر



ماهی کباب


اگر می خواهید یک ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید. کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید. اما بعد از آماده شدن کباب می توانید آبلیمو به ماهی بزنید.



ماهی کباب


اگر می خواهید یک ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز و نمک بزنید

پوره سیب زمینی

قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها را خشک کنید. آن ها را داخل تاوه روی حرارت بگذارید تا خشک شوند. مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشوند. سیب زمینی ها وقتی خشک باشند پوره خوشمزه تری از آب در می آیند.

 


پوره سیب زمینی



سیب زمینی ها وقتی خشک باشند پوره خوشمزه تری از آب در می آیند


بهترین پنکیک

همیشه به مواد پنکیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده شود و هم متلاشی نشود.



پنکیک


به مواد پنکیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده شود و هم متلاشی نشود

بهترین نیمرو

عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست. تاوه را داغ کنید و کره را داخل آن بریزید تا آرام آرام ذوب شود. بعد تخم مرغ را بشکنید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزد.


نیمرو



عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست

 

روش درست سرخ کردن پیاز

برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشد. پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز را می گیرد، هم سرعت پخت آن را بالا می برد و هم طعم آن را خوشمزه تر می کند.



سرخ کردن پیاز


پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک با حرارت متوسط سرخ کنید

 

منبع : bedunim.ir